Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2632 kez okundu. | Ekonomi Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Mart 2015 - 13:02

1 milyon dolarlık banknotla yakalanan 2 kişi serbest

Büyüt
Küçült
1 milyon dolarlık banknotla yakalanan 2 kişi

Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün saat 11.00 sıralarında, sahte dolar taşdığı ileri sürülen bir otomobili ihbar üzerine İzmir- İstanbul Karayolunda takibe aldı. Saruhanlı girişindeki kavşakta otomobili durduran jandarma ekipleri, sürücü E.K. (35) ile yanındaki arkadaşı F.G.yi (28) araçtan indirdi. Önce şüphelilerin üzerinde, ardından da otomobilde arama yapıldı.

SADECE 32 ADET BASILDI

1988 YILINDA 32 ADET BASILDI

Otomobildeki arama sahte banknot bulmayı bekleyen jandarma ekipleri, bir dosya içinde ABD Merkez Bankası tarafından 1988 yılında 32 adet basılan ve piyasa değeri üzerinde yazan miktardan fazla olan, sertifikalı 1 milyon dolarlık banknot ile karşılaştı. Koleksiyoncuların yanı sıra büyük kuruluşların bankalararası alışverişlerde kullandığı belirtilen 1 milyon dolarlık banknota el konulurken, iki şüpheli gözaltına alındı.

İSTANBULA SATMAYA GÖTÜRÜYORLARMIŞ

Jandarmadaki ilk ifadelerinde, gerçek olduğu tespit edilen banknotu tanımadıkları bir kişiden aldıklarını ve İstanbula satmaya götürdüklerini söyleyen iki şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

MERKEZ BANKASINA TESLİM EDİLECEK

E.K. ve F.G.. savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, el konulan 1 milyon dolarlık banknotun ise Merkez Bankasına teslim edileceği belirtildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024