Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3472 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Aralık 2014 - 10:21

Yolsuzluğun kökü kazınmalı

Büyüt
Küçült
Yolsuzluğun kökü

Kral ulusa sesleniş şeklinde gerçekleşen konuşmasında ülkedeki yolsuzlukların kökü kazınmalı mesajı verdi. Kral 6. Felipe isim vermeden yolsuzluk olaylarına adı karışan kız kardeşi Prenses Cristinaya göndermelerde bulunarak adalet önünde herkesin eşit olduğuna dikkat çekti ve yargının bağımsızlığına herkes güvenmelidir dedi.

Siyasetçilerin halkın çıkarları konusunda hareket etmesine de işaret eden İspanya Kralı toplumun hizmetinde bulunanların bu görevi kötüye kullanarak kendilerini zenginleştirmemesini istedi. Kral 6. Felipe İspanyadan ayrılmak isteyen Katalanlara da mesajlar vererek ülkeyi ayrımcılığa götürenlerin bu işten kendilerinin de zararlı çıkacağını bilmeleri gerektiğine vurgu yaptı. İspanyanın bir bütün olarak daha zengin ve kültürlü olduğunu hatırlatan Kral bu yapının çatırdamaması için herkesin üzerine düşen görevi yapmasını talep etti.

Mehmet ÇİFTÇİ - MADRİD / (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024