Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2531 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2015 - 11:55

Yok artık!

Büyüt
Küçült
Yok

Fastaki İspanyol toprağı olan Melilla limanından gemiyle Avrupaya ulaşmaya çalışanlar, her gün yeni metotlar buluyorlar.

Son olarak bir aracın altına yapılmış özel bölüme saklanan genç, tecrübeli polisleri bile şaşırttı. İlk bakışta hiçbir şüpheli durumu görünmeyen aracı polisler yine de aramaktan vazgeçmeyince, hedeflerine ulaştılar.

Zavallı Afrikalı gencin Avrupa hayali de henüz Afrika topraklarını terk etmeden son buldu. Yetkililer, serbest bırakılacak olan gencin yine başka metotları deneyeceğinden emin oldukları söylediler. Sadece geçtiğimiz Cumartesi günü bin mülteci Melilla ile Fas arasındaki sınırdaki tel örgülere doluştuğu, fakat hiç birinin şehre ulaşmayı başaramadığı bildirildi.

Afrikadaki AB sınırı

Kuzey Afrikadaki İspanyol toprakları Melilla ve Ceuta Afrika ile AB arasındaki tek sınır oluyor. Özellikle son aylarda yüzlerce Afrikalı Avrupaya gidebilme umuduyla bu sınırlara hücum ediyor. Yedi metre yüksekliğinde ve tırmanma engelleyiciyle donatılmış tel örgüleri aşan Afrikalıların sayısının da az olmadığı biliniyor.

Ahmet İNCEL / (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024