Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2472 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Nisan 2015 - 16:47

Vatikana Türk şoku

Büyüt
Küçült
Vatikana Türk
Dünya Haberleri › Vatikana Türk şoku haberi

Vatikanda Papa Francesconun Ermeni Tehcirine ilişkin soykırım ifadelerini kullanmasının ardından Türk bir bilgisayar korsanının (hacker), Vatikanın internet sitesine saldırdığı belirtildi.

DHA İtalyan basınında yer alan haberlere göre, “Turk Hack Team” üyesi @THTHerakles isimli bir Türk hacker, Vatikanın resmi internet sitesini (vatican.va) hedef aldı.    Pazartesi gecesi birkaç kez hedef alınan sitenin, tüm gece boyunca kullanılamadığı, ancak Salı sabahı tekrar kullanıma açıldığı belirtildi.   Söz konusu korsanın, Papa özür dileyene kadar Vatikanın sitesini hedef almaya devam edeceğini, olayın Vatikan şehri ile alakalı olmadığını ve bu nedenle Vatikan vatandaşlarından özür dilediği de kaydedildi.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024