Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2343 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Mart 2015 - 20:45

Ünlü sunucuya flörtleşti suçlaması

Büyüt
Küçült
Ünlü sunucuya flörtleşti
Dünya Haberleri › Ünlü sunucuya flörtleşti suçlaması haberi

İngiltere Başbakanı David Cameron ile röportaj yapan İngiliz sunucu mülakat esnasında flörtleştiği iddiası ile eleştiriliyor.

Ä°ngiltere, Good Morning Britain isimli programın sunucusu Susanna Reidi konuÅŸuyor.    Ä°ngiltere BaÅŸbakanı David Cameron ile bir röportaj gerçekleÅŸtiren sunucu Daily Mail gazetesi tarafından tiye alındı.    On yıl boyunca BBCde çalıştıktan sonra ITVye transfer olan sunucunun Camerona program boyunca 14 soru sorduÄŸunu bu sorulardan 11inin aile yaÅŸamı, 2sinin siyaset ve sadece bir tanesinin 7 hafta sonra gerçekleÅŸecek seçimlerle ilgili olduÄŸunu belirten gazete, Reidin Camerona resmen kur yaptığını iddia etti.   Haberde görüşlerine yer verilen vücut dili uzmanı Judi James ise Reidin mülakat sırasındaki hareketlerinin cilveleÅŸmeyi iÅŸaret ettiÄŸini belirtti.    Susanna Reid programdaki konuklarıyla flörtleÅŸmesiyle tanınıyor ifadelerini kullanan gazete, bu durumun bir ilk olmadığını, Reidin daha önce eski Ä°ngiliz futbolcu David Beckham ile de benzer anlar yaÅŸadığı iddiasına yer verdi.   Programın bugün ITVde yayınlanmasının ardından adeta günün olayı olan Reid, sosyal medyanın da en çok konuÅŸulan isimlerinden bir oldu. 45 yaşındaki sunucu geçen sene transfer olduÄŸu ITVden yaklaşık 150 bin TL aylık maaÅŸ alıyor.   ntv.com.tr



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024