Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2311 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2015 - 06:22

Uçaktan çatıya ceset düştü

Büyüt
Küçült
Uçaktan çatıya ceset
Dünya Haberleri › Uçaktan çatıya ceset düştü haberi

İngilterenin başkenti Londradaki bir dükkanın çatısına uçağa kaçak bindiği sanılan bir yolcunun cesedinin düştüğü öğrenildi

DHA

Güney Afrika – Londra seferini yapan İngiliz Hava Yolları a ait uçaktan düştüğü belirlenen erkek yolcunun, uçağa kaçak bindiği ve uçağın iniş takımlarının bulunduğu bölgeye saklandığı tahmin ediliyor.

Telegraph Gazetesinin haberine göre, Güney Afrika ın Johannesburg kentinden kalkan ve Londra Heathrow havaalanına giden İngiliz Hava Yolları a ait bir uçağa kaçak binen iki erkek yolcudan biri, Londra ın güney batısındaki Richmond semtindeki bir mağazanın çatısına düştü. İhbarı değerlendiren polis, olay yerine geldiğinde kaçak yolculardan birinin öldüğünün, 24 yaşında olduğu tahmin edilen diğer yolcunun da uçakta yaralı olarak bulunduğunu bildirdi. Kimlikleri henüz belirlenemeyen kaçak yolcuların Johannesburgdan Londraya 12 saat boyunca eksi 40 derecede ve 12 bin 875 kilometre uçtukları tahmin ediliyor.

BU BİR MUCİZE

Havacılık uzmanı ve test pilotu Simon Sparkes, Daily Mirror Gazetesine yaptığı açıklamada, normalde havaalanında uçağa bile ulaşabilmenin güvenlik kontrolleriyle mümkün olduğunu ancak bu kişilerin uçağa bile saklanarak Londraya kadar ulaşabilmelerinin bir mucize olduğunu söyledi. Polislerin ifadesine başvurduğu olayı gören bir kişi de binanın tepesinden sallanan iki bacak gördüğünü söyledi.

DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞTI

Benzer bir trajik kaza 2012 yılında meydana gelmişti. Angoladan uçağa kaçak binen Jose Matada, Londra ın güney batısındaki East Sheen bölgesinde bir kaldırıma düşmüştü. Matada ın 12 saatlik uçuşta eksi 60 dereceye ulaşan soğuk havaya karşın hayatta kalabildiği ancak yere düştüğünde ölmüş ya da ölmeye yakın olduğu tahmin edilmişti.

 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024