Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2839 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Mart 2015 - 20:47

Tunuslular terör karşı yürüyecek

Büyüt
Küçült
Tunuslular terör karşı
Dünya Haberleri › Tunuslular terör karşı yürüyecek haberi

Pazar günü Birliğimizle teröre galip geleceğiz sloganıyla yürüyüş gerçekleştirecek

AA

Tunus a pazar günü erör karşıtı yürüyüş düzenlenecek. Tunus Meclis Başkanı Muhammed en-Nasır, düzenlediği basın toplantısında, pazar günü Birliğimizle teröre galip geleceğiz sloganıyla yürüyüş gerçekleştireceklerini söyledi.

Terörün sadece Tunusu değil tüm dünyayı hedef aldığı mesajını vermeyi amaçladıklarını belirten Nasır, cumhurbaşkanı ve başbakanın katılacağı yürüyüşe komşu ve dost ülkeler ile uluslararası kuruluşlar, Arap ve Avrupalı parlamenterleri de davet ettiklerini kaydetti.

Nasır, yürüyüşün pazar günü yerel saatle 11.00de Bab Sadun Meydanı dan başlayıp meclis binası önünde son bulacağını sözlerine ekledi.

Başkent Tunus aki Bardo Müzesi e 18 Mart Çarşamba günü düzenlenen ve terör örgütü DAEŞin üstlendiği saldırıda, 20si turist, biri güvenlik görevlisi, 2si saldırgan 23 kişi ölmüş, 47 kişi yaralanmıştı.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024