Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2093 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Mart 2015 - 19:01

Tim Cook ve Steve Jobsın büyük sırrı ortaya çıktı

Büyüt
Küçült
Tim Cook ve Steve Jobsın büyük sırrı ortaya
Dünya Haberleri › Tim Cook ve Steve Jobsın büyük sırrı ortaya çıktı haberi

Tim Cook ve Steve Jobsın arasında yıllar önce geçen olay gün yüzüne çıktı.

İlgili Foto Galeriler
Teknolojinin son harikaları İlgili Videolar
Appleın Uzay Gemisinden Son Görüntüler

Yaklaşık 4 yıl önce aramızdan ayrılan Appleın efsane ismi Steve Jobsın oluşan komplikasyonlar sonucu karaciğer nakline ihtiyaç duymasıyla nakil için ilk teklifin Appleın CEOsu Tim Cook an geldiğini biliyor muydunuz?

5 Ekim 2011 tarihinde aramızdan ayrılan ve Appleı Apple yapan isim olan Steve Jobsın hayatı tekrar masaya yatırıldı. Steve Jobsun gençliğinden itibaren hayatının dönüm noktalarını mercek altına alan Becoming Steve Jobs isimli kitap henüz piyasaya sürülmemiş olsa da içerisindeki büyük bir hikaye duyanları şaşkına çevirdi.

Kitaba göre Appleın efsane patronu Steve Jobsın 2004 yılında konulan pankreas kanseri teşhsinin ardından ortaya çıkan komplikasyonlara bağlı olarak karaciğer naklinin yapılması gündeme gelince Jobsa ilk yardım teklifi Appleın şuanki patronu Tim Cook an gelmiş.

Hasta meslektaşı ile aynı kan grubuna sahip olduğunu öğrenen Cook, Jobsa karaciğerinin bir parçasını vermek istese de bu teklif Jobsın sert çıkışıyla geri çevrilmiş.

Tim Cook, Jony Ive, Eddy Cue, Ed Catmull, John Lasseter ve Robert Iger gibi isimlerle yapılan görüşmelerle hazırlanan Becoming Steve Jobs (Steve Jobs Olmak) isimli kitapta dikkat çeken bir diğer nokta da Jobsın Yahoo üzerine yaptığı çalışmalardı.

Kitapta aama motorları arasında yer almak için gayret gösteren ve Yahooyu satın almak için yoğun çaba gösteren Jobsın buna rağmen Yahooyu almayı başaramadığına dikkat çekilmiş.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024