Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2098 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Mart 2015 - 00:03

Terör örgütü IŞİDe ağır darbe!

Büyüt
Küçült
Terör örgütü IŞİDe ağır

Irak Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetlerinin Selaheddin vilayetinde IŞİD mevzilerine hava bombardıman gerçekleştirdiğini açıkladı. Bakanlık yayınladığı bildiride bombardımanların Selaheddin ve Samarra Operasyonlar Komutanlığı sınırılarında çeşitli yerlerde bulunan IŞİD mevzilerini hedef aldığı bildirildi.

Bildiride bomardıman sonucu büyük sayıda mevzinin tahrip edildiği, 70 teröristin öldürüldüğü ve 10 aracın kullanılamaz hale getirildiği açıklandı. Irak hükümeti Selaheddin ve Anbar vilayetlerinde IŞİDin kontrolünde olan bazi bölgeleri operasyonlar sonucunda geri aldı.

Operasyonlar binlerce güvenlik güçleri mensubunun yanı sıra gönüllü askerler ve Sünni aşiret mensuplarının işbirliğiyle Mart ayının başında start verdi.

DHA

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024