Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2216 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Mart 2015 - 06:20

Sisi: Netanyahu ile sık sık görüşüyoruz

Büyüt
Küçült
Sisi: Netanyahu ile sık sık
Dünya Haberleri › Sisi: Netanyahu ile sık sık görüşüyoruz haberi

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, İsrail Başbakanı Netanyahu ile çok sık konuştuklarını ve İran ile nükleer müzakereler konusunda İsrailin endişelerinin anlaşılması gerektiğini söyledi.

Sisi, Washington Post gazetesine verdiği röportajda, Mısır ve İsrail arasında güvene dayalı bir ilişki olduğunu belirtti. Sisi, “Örneğin İsrail ile yaptığımız barış anlaşması normalde Sina bölgesinin orta ve doğu kesimlerinde Mısır askerlerinin bulunmasına izin vermiyor. Ancak onlar şu anda bizim bu bölgelerde asker bulundurmamızın sorun olmayacağını söylüyor. Bu da düşmanlık ve şüpheciliğin ortadan kalktığını gösteriyor. Eğer Filistinde iki devletli bir çözüm ortaya çıkarsa bu durum İsrail ile diğer Arap ülkeleri arasında da ortaya çıkabilir” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024