Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1976 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Temmuz 2016 - 01:06

Rusyadan Clintona paranoyak suçlaması

Büyüt
Küçült
Rusyadan Clintona paranoyak

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putinin Sözcüsü Dmitri Peskov, ABDde Demokrat Partinin başkan aday adayı Hillary Clintonı, Rusyaya karşı paranoyak tavır takınmakla suçladı.

Peskov, basına yaptığı açıklamada, Clintonın, parti içi yazışmaların basına sızdırılmasında Rusyayı suçlamasına tepki gösterdi. Bu durum ikili ilişkiler için iyi Clintonın Rusyaya yönelik suçlamasının, ABDli politikacıların paranoyak girişimlerinden biri olduğunu söyleyen Peskov, ABDde seçim kampanyaları sırasında hala Rusyanın paranoyak bir şekilde kullanılması girişimlerini görüyoruz. dedi.

Peskov, bu durumun ikili ilişkiler için de iyi olmadığını belirtti. Sözcü Peskov, Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı Donald Trumpın dış politika danışmanı Carter Pagein, Putinin Özel Kalem Müdürü Sergey Borisoviç ile görüştüğü iddialarını da yalanladı.

ABDde Demokrat Partinin Demokratik Ulusal Komitesi Başkanı Debbie Wasserman Schultzun, başkan aday adaylarından Vermont Senatörü Bernie Sandersı hedef aldığı görülen yazışmaları dün basına sızdırılmıştı.

Clinton, yazışmaların sızdırılmasında Rusyanın parmağı olduğunu iddia etmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024