Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2609 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Mart 2015 - 00:13

Rus muhalif liderin öldürülmesi ile ilgili dava

Büyüt
Küçült
Rus muhalif liderin öldürülmesi ile ilgili
Dünya Haberleri › Rus muhalif liderin öldürülmesi ile ilgili dava haberi Rusyada muhalif lider ve eski Başbakan Yardımcısı Boris Nemtsovun öldürülmesiyle ilgili davada mahkemeye çıkartılan 5 zanlının tutuklu yargılanması kararlaştırıldı.
Rusya'da muhalif lider ve eski BaÅŸbakan Yardımcısı Boris Nemtsov'un öldürülmesiyle ilgili davada mahkemeye çıkartılan 5 zanlının tutuklu yargılanması kararlaÅŸtırıldı.    Moskova'da 27 Åžubat gecesi Kremlin Sarayı'na çok yakın bir yerde, kimliÄŸi henüz belirlenemeyen kiÅŸiler tarafından kurÅŸunlanarak öldürülen muhalif Nemtsov'la ilgili soruÅŸturmada, zanlı olarak gözaltına alınan 5 kiÅŸi hakim karşısına çıkartıldı.    Mahkeme, zanlıların 28 Nisan'a kadar tutuklu yargılanmasına karar verdi. Mahkeme heyeti kararı iki celsede aldı. Ä°lk celsede, Zaur Gubayev ve Anzor GubaÅŸev, ikinci celsede ise Hamzat Bahayev, Tamerlan Esherkanov ve Åžagit GubaÅŸev hakkında karar verildi.    Öte yandan Rus basınında yer alan haberlerde, zanlılardan birinin cinayet suçunu kabul ettiÄŸine yer verildi.    Boris Nemtsov, 27 Åžubat gecesi Moskova'da Kremlin Sarayı'na çok yakın bir yerde kimliÄŸi bilinmeyen kiÅŸiler tarafından kurÅŸunlanarak öldürülmüştü. Nemtsov, son yıllarda Putin karşıtı gösterilere verdiÄŸi destek ve muhalif tutumuyla öne çıkıyordu. 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024