Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2337 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2015 - 07:03

PEGIDA Londrada da taraftarsız kaldı

Büyüt
Küçült
PEGIDA Londrada da taraftarsız
Dünya Haberleri › PEGIDA Londrada da taraftarsız kaldı haberi

İslam ve göçmen karşıtı Avrupanın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketinin İngiltere kolu, başkent Londrada Başbakanlık binası önünde protesto gösterisi düzenledi.

Hareketin Londrada düzenlediği ilk gösteriye yaklaşık 100 PEGIDA destekçisi katıld. “Londra Faşizm Karşıtları (AFN)” ve Londra merkezli “Faşizme Karşı Birleş (UAF)” isimli grupların 400den fazla üyesi ise, PEGIDA protestosuna tepki olarak karşı gösteri yaptı.

Gruplar karşı gösteride, “PEGIDA geri git”, “ PEGIDA defedilmeli”, “Nazileri kim koruyor? Nazileri polis koruyor” gibi sloganlar atarken, üzerinde “Irkçılığa hayır”, “İngilteredePEGIDA gösterisine bir daha asla” ve “PEGIDAnın İngilterede kök salmasına izin verme” yazılı pankartlar taşıdı.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024