Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3449 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2015 - 17:48

Obamanın kızına talip çıktı

Büyüt
Küçült
Obamanın kızına talip
Dünya Haberleri › Obamanın kızına talip çıktı haberi

Kenyalı bir avukat, ABD Başkanı Barack Obamanın 16 yaşındaki kızı Malia ile evlenmek için 150 hayvan teklif etti.

İHA Kenyalı Felix Kiprono isimli bir avukat, ABD Başkanı Obamanın büyük kızı Malia ile evlenmek istediğini söyledi. Kiprono, bu hayalini gerçekleştirebilmek için Obamaya 50 inek, 70 koyun ve 30 keçi ödeme yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.
Yerel bir gazeteye röportaj veren Kiprono, Malia ile Obamanın ilk defa baÅŸkanlık için aday olduÄŸu 2008 yılında ilgilenmeye baÅŸladığını belirtti. Kiprono, “O zamandan beri kimseyle birlikte olmadım ve ona sadık kalacağım sözünü verdim. Bu dileÄŸimi ailemle paylaÅŸtım ve bu konuda bana yardımcı olacaklarını söylediler” diye konuÅŸtu.
Evlilik teklifini Obamaya götürme niyetinde olduÄŸunu belirten Kiprono, ABD BaÅŸkanının Temmuz ayında Kenyaya yapacağı ilk baÅŸkanlık ziyareti sırasında Maliayı da yanında getirmesini umduÄŸunu belirtti. Kenyalı avukat, “Åžu anda Obamaya bu ziyarette Maliayı da getirmesini istediÄŸimi ifade ettiÄŸim bir mektup yazıyorum. Umarım elçilik bu mektubumu kendisine iletir” dedi.
Kenyalı avukat Felix Kiprono, servet avcısı olduÄŸu iddialarını yalanlayarak, “Ä°nsanlar ailenin parası peÅŸinde olduÄŸumu düşünebilir ancak böyle bir ÅŸey söz konusu deÄŸil. Benim sevgim gerçek” ÅŸeklinde konuÅŸtu. Yaşı belirtilmeyen genç avukat, kırsal kesimde yer alan köyünün yakınlarındaki bir tepede yapacağı evlilik teklifini halihazırda planladığını ve düğünde ÅŸampanya yerine Kenyada “mursik” adı verilen geleneksel bir ekÅŸi süt ikram edileceÄŸini ifade etti. Malia ile çift olarak “sade bir hayat” yaÅŸayacaklarını söyleyen Kiprono, “Maliaya nasıl inek sağılacağını, yulaf lapasının nasıl piÅŸirileceÄŸini ve nasıl mursik yapılacağını öğreteceÄŸim” dedi. 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024