Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2075 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Nisan 2015 - 12:50

O caminin açılışını Erdoğan ve Obama yapacak

Büyüt
Küçült
O caminin açılışını Erdoğan ve Obama

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABDnin başkenti Washingtona gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Washington yakınlarında inşaatı devam eden Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Çavuşoğlu daha sonra Amerikadaki Müslüman toplumu temsilcileriyle öğle yemeği yedi. Burada konuşma yapan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın ABD Başkanı Barack Obama ile telefon görüşmesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğanın Obamaya Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezinin açılışını birlikte yapmayı teklif ettiğini ve Obamanın da bu teklifi prensipte kabul ettiğini söyledi. Çavuşoğlu merkezin kısa sürede açılışının yapılacağını sözlerine ekledi.

Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezinde 700 kişi kapasiteli Osmanlı mimarili cami, kültür merkezi, bilgisayar laboratuarı, kütüphane, 200 kişilik anfi gösteri merkezi, gösteri merkezi, spor aktivite salonları, 200 kişilik Türk kahvesi, 5 adet hediye dükkanı, 350 araçlık kapalı araba parkı, Türk hamamı, misafir evi, 10 adet yeni ev, piknik alanı, özel çiçeklerle donatılmış Türk bahçesi ve yönetim ofisleri bulunuyor.


 

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024