Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2559 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Mart 2015 - 08:38

NSUda bir tanık daha öldü

Büyüt
Küçült
NSUda bir tanık daha
Dünya Haberleri › NSUda bir tanık daha öldü haberi Almanyada 8i Türk 10 kişiyi öldüren Neonazi örgüt NSUyu soruşturan davada önemli bir tanık daha evinde ölü bulundu. Tanığın ölümü, devam eden dava sürecinde yaşanan 3. ölüm vakası oldu.

13 yılda 28 farklı suç işleyen Nasyonal Sosyalist Yeraltı Örgütü (NSU) davasının tanıklarından biri daha esrarengiz bir şekilde ölü bulundu. Der Spiegelin haberine göre polis Michele Kiesewetterin öldürüldüğü cinayet kapsamında ‘kritik bilgilere sahip olduğu düşünülen 20 yaşındaki tanık Stutgarttaki evinde ölü bulundu. Stutgart polisi tanığın evde kasılmış halde nöbet geçirirken bulunduğunu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını açıkladı. İsmi Melisa M. olarak açıklanan tanık, 2013te NSU Araştırma Komisyonuna ifade vereceği gün arabasında yanarak ölen Florian H. adlı Neonazi üyesinin eski sevgilisi olduğu belirtildi. Karlsruhe Savcılığı ise ilk otopsi sonuçlarına göre tanığın akciğer embolisinden öldüğünü açıkladı.

Ölen üçüncü tanık

20 yaşındaki tanık daha önce Stuttgart NSU Araştırma Komisyonuna kapalı oturumda verdiği ifadede korktuğunu ve kendisini tehdit altında hissettiğini söylemişti. Stutgartta ölü bulunan tanık NSU soruşturma sürecinde ölen üçüncü kritik tanık oldu. Daha önce yıllarını NSU içinde muhbir olarak geçirmiş iki kişi de evlerinde ölü bulunmuş, muhbirlerin şeker hastalığından öldükleri açıklanmıştı.

8 Türkü öldürdüler

NSU, 8i Türk 10 cinayet, Türkleri hedef alan 2 bombalı saldırı ve 15 silahlı soygun ve bir kundaklama düzenledi. Münih Yüksek Eyalet Mahkemesinde görülen davada, NSU terör örgütünün hayattaki tek üyesi Beate Zschaepe ile örgüte yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen 4 kişi yargılanıyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024