Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2224 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mayıs 2015 - 14:45

newyorktimes heaclendi

Büyüt
Küçült
newyorktimes
Türk Hack Team üyesi hackerlar, AK Parti hükümeti ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı hedef alan ve ABD ile NATO müttefiki ülkeleri harekete geçmeye davet eden New York Times gazetesinin sitelerini erişime kapattı

Türk Hack Team üyesi hackerlar, Türkiye in üzerindeki kara bulutlar başlıklı bir yazı kaleme alarak, AK Parti hükümeti ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı hedef alan ve ABD ile NATO müttefiki ülkeleri harekete geçmeye davet eden New York Times gazetesinin sitelerini erişimi kapattı.

Genel seçimler öncesi Türkiye in üzerindeki kara bulutlar başlıklı başyazı kaleme alan New York Times gazetesi, yazıda seçim sürecini değerlendirerek, AK Parti Hükümeti ile Cumhurbaşkanı Erdoğanı hedef aldı.
Süreci tehlikeli, atmosferi ise alışılmadık biçimde karanlık ve korku verici olarak tanımlayan New York Times, Erdoğanın doğru söyleyenlere karşı giderek hasmane bir tavır takındığını belirterek, ABD ve NATO müttefiki ülkeleri harekete geçmeye davet etti.

Türk Hack Team üyesi onlarca vatansever hacker eş zamanlı saldırılarla, Türkiye in iç işlerini hedef alıp kaos oluşturmaya çalışan New York Timesın web sitelerine gece saatlerinde operasyon düzenledi.

New York Timesın İngilizce (homedelivery.nytimes.com), ve İspanyolca siteleri (es.nytimes.com) ile blog (blog.nytimes.com), uygulama (app.nytimes.com) ve kayıt sistemini (register.nytimes.com) hedef alan Türk Hack Team üyeleri, siteleri saatlerce erişime kapatıp, sunuculara yüksek miktarda zarar verdi.

/





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024