Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2147 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2015 - 06:00

Nepal felaketi İsraillilerin tezgahını ortaya çıkardı

Büyüt
Küçült
Nepal felaketi İsraillilerin tezgahını ortaya
Dünya Haberleri › Nepal felaketi İsraillilerin tezgahını ortaya çıkardı haberi

Nepalde hafta sonu meydana gelen 7.8 büyüklüğündeki depremin ardından ortaya çıkan tablo her geçen saat ağırlaşırken felaket, çocuk sahibi olmak isteyen İsrailli eşcinsellerin ülkedeki taşıyıcı anne pazarını da gün yüzüne çıkardı.

Nepalli kadınlardan taşıyıcı anne yöntemiyle para karşılığında çocuk edinen İsrailli eşcinsel çiftlerin Tel Aviv yönetimince özel askeri uçaklarla deprem bölgesinden tahliye edilmesiyle gerçek ortaya çıktı. İsrail hükümeti, çocuk sahibi olmak isteyen İsrailli çiftlerin taşıyıcı annelik için sıklıkla tercih ettiği Nepalde deprem sırasında bulunan İsraillilerin tahliye edilmesi için devreye girdi. Onlarca Nepalli taşıyıcı anne, yeni doğan bebekleri ve İsrailli aileleriyle birlikte bölgeden çıkarıldı. Nepalin İsrailde bu konuda yasal engeller bulunduğu için, çocuk isteyen İsrailli eşcinsel çiftler tarafından tercih edildiği belirtildi. Birçok İsrailli ailenin çocuk sahibi olmak için Nepale gittiği ve yaklaşık bir aylık süreyi burada geçirdikleri öğrenildi.

250 kişi çığ altında

7,8 büyüklüğündeki depremin sarstığı Nepalin Rasuwa bölgesine dün çığ düştü. Yaklaşık 250 kişinin çığ altında kaldığı tahmin ediliyor. Rasuwa Valisi Uddhav Bhattarai, popüler bir yürüyüş bölgesi olan bölgede kaybolanlar arasında turistlerin de olabileceğini söyledi. Ayrıca ölenlerin sayısının 5057ye yükseldiği Nepalde Başbakanı Sushil Koirala, ölü sayısının 10 bine ulaşabileceğini söyledi. Birleşmiş Milletler 8 milyon kişiyi etkileyen deprem nedeniyle 1,4 milyon kişinin acil yardıma ihtiyaç duyduğunu açıkladı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024