Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3704 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Aralık 2014 - 16:22

NATO ve ABD artık Rusya ın düşmanı

Büyüt
Küçült
NATO ve ABD artık Rusya
ın
Rusya değişikliğe gittiği askeri doktrininde artık ABD ve NATOyu ülkesine dış tehdit olarak gösteriyor.

RTde yer alan habere göre, Rusya ulusal güvenlik tehditlerini gösteren askeri doktrininde değişikliğe gitti. ArtıkNATO un askeri birikimi ile ABD in Anında Askeri Vuruş silahları, Rusyayı tehdit eden unsurlar olarak yeni askeri doktrinde yer alıyor.

Yeni doktrin Cuma günü Devlet Başkanı Vladimir Putin#mce_temp_url# tarafından onaylandı. Doktrinin ana hatlarında değişikliğe gidilmedi. Rusya ordusu, ülkesinin son çare olarak kullanacağı bir savunma örgütü olarak tanımlanmaya devam edildi.

Rusya ın değiştirmediği bir diğer prensip ise nükleer silahların kullanım koşulları oldu. Asıl amacı potansiyel düşmanların Rusyaya saldırmasını caydırmak olan nükleer silahlar, askeri doktrine göre, nükleer veya nükleer olmayan bir saldırıya karşılık kendini koruma amaçlı kullanılabiliyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024