Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2373 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mart 2015 - 12:09

Nasrallah, Suud ailesini suçladı

Büyüt
Küçült
Nasrallah, Suud ailesini

Nasrallah, yaptığı televizyon konuşmasında, Suudi Arabistan öncülüğünde Yemende Husi Ensarullah hareketine yönelik başlatılan hava saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

NE OLDU DA...

Yemene hava saldırısı düzenleyen Suudi Arabistanı, Iraktaki intihar saldırılarılarından ve Suriyede siyasi çözüme engel olmaktan sorumlu tutan Nasrallah, Ne oldu da Araplar bu kadar gözü pek oldular. Cumhurbaşkanlığının Hadiye iade edilmesi bahanesi, Yemene savaş açmak için yeterli bir sebep mi? İsrail hiçbir zaman Suudi Arabistanlı yöneticilerin ve onların yandaşlarının gözünde böyle bir operasyonu gerektirecek tehdidi oluşturmadı dedi.

Yemene saldırıyı kabul eden Müslümanların günahkar olduğunu ve kıyamet günü hesaba çekileceklerini söyleyen Nasralllah, Saldırının en bariz bahanesi, İranın Yemende nüfuzunu artırdığı iddiasıdır ki bu yalanların en büyüğüdür. Bölgenin kapılarını İrana açan Suudi Arabistandaki yönetici akıldır ifadesini kullandı.

Saldırının gerçek sebebinin, Suud ailesinin Yemendeki nüfuzunu kaybetmesi olduğunu savunan Nasrallah, saldırıların durdurulması için Suudun elinde hala bir şans bulunduğunu söyledi.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024