Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2261 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Temmuz 2016 - 14:50

Mikrofon açık unuttu, tüm ülke onu konuştu

Büyüt
Küçült
Mikrofon açık unuttu, tüm ülke onu

İngilterede iki kadın adayın yarıştığı başbakanlık koltuğu için Enerji Bakanı Andrea Leadsomın çekileceğini açıklamasının ardından, İçişleri Bakanı Theresa Mayin ülkenin yeni başbakanı olacağı kesinleşti.

ŞARKI MIRILDANDI

Bu gelişmenin ardından Başbakan David Cameron, çarşamba günü başbakanlık görevini bırakacağını açıkladı. Çarşamba günü düzenlenecek son kabine toplantısına başkanlık edeceğini belirten Cameron, konuşmasını tamamlamasının ardından yaka mikrofonundan şarkı mırıldandığı duyuldu. Ancak başbakanın hangi şarkıyı mırıldandığı veya bunu hangi duyguyla yaptığı ülkede merak konusu oldu.

Birleşik Krallıkta 23 Haziranda yapılan referandumda Avrupa Birliğinden ayrılma sonucunun çıkmasından sonra ülkesinin ABde kalması için kampanya yürüten Muhafazakr Parti lideri ve Başbakan David Cameron ekim ayında düzenlenecek parti kongresinde görevinden ayrılacağını açıklamıştı.

Referandum sonrası eski Londra Belediye Başkanı Boris Johnsonın yeni liderlik için aday olacağına kesin gözle bakılmış ancak Muhafazakar Partili ve İngilterenin ABden ayrılması yönünde kampanya yürüten Johnson, sürpriz bir kararla liderlik yarışından çekildiğini açıklamıştı.

Gonca Yağcı, Londra (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024