Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2029 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Mayıs 2015 - 05:54

Mezardan 8 gün sonra sağ çıktı

Büyüt
Küçült
Mezardan 8 gün sonra sağ
Dünya Haberleri › Mezardan 8 gün sonra sağ çıktı haberi

Dudağı yarık olduğu için ailesi tarafından kutu içinde gömülen bebek, 8 gün sonra kurtarıldı. Minik bebeğin yağmur suyu içerek hayatta kaldığı ortaya çıktı.

Çin, ailesi tarafından toprağa gömüldükten 8 gün sonra sağ olarak çıkartılan iki aylık bebeği konuşuyor. Bebek, dudağı yarık olduğu için ailesi tarafından Guangxi bölgesinde bir mezarlığa gömüldü. Talihsiz bebek, şans eseri mezarlıkta çeşitli bitkiler toplayan Lu Fenglian adlı bir kadın tarafından bulundu. Fenglian, ağlama seslerini duyduğunda şok olduğunu ve dağın ‘lanetli olduğunu düşündüğünü söyledi. Yardım için bir Budist tapınağına koşarak gittiğini belirten Fenglian, bir papazla mezarlığa döndüklerini ifade etti. Fenglian, daha sonra papazın polisi aradığını ve yerin altına, bir kutuda gömülmüş olan bebeğin kurtarıldığını söyledi.

Toprağı yutarak sağ kaldı

Yetkililer, bebeğin bulunduğu kutuda battaniye ve kıyafet bulduğunu açıkladı. Yoğun bakıma alınan bebeğin birkaç gün boyunca kuvözde tutulduğu belirtilirken, doktorlar, bebeğin yerin altındayken toprağı yuttuğunu ve yağmur suyu sayesinde hayatta kaldığını  söyledi. Bebeğin ebeveynlerinin ‘delil yetersizliğinden serbest bırakıldığı belirtildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024