Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2449 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Mart 2015 - 14:51

Kuzey Kore tatbikata kızdı, füze fırlattı

Büyüt
Küçült
Kuzey Kore tatbikata kızdı, füze

Güney Kore Savunma Bakanlığı, yerel saatle 06.32 ve 06.41de atılan balistik füzelerin muhtemelen Scud tipi olduğunu açıkladı. Açıklamaya göre, ülkenin güneyindeki Nampho limanı üzerinden doğu yönüne seyreden füzeler karaya 490 kilometre uzaklıkta denize düştü.

Wall Street Journal gazetesi, fırlatmaların yüz binlerce Amerikan ve Güney Kore askerinin planlı askeri tatbikata başladığı sırada gerçekleştiğine dikkat çekerek, bunun açık bir protesto olduğu yorumunda bulundu.

Pyonyang yönetimi, füze atışlarının hemen öncesinde yayımladığı açıklamada, söz konusu tatbikatı sürpriz bir işgal için sis perdesinden başka bir şey değil şeklinde niteledi. Açıklamada, saldırganlığa karşı koymak için acımasız vuruşlar yapılacağı ifadeleri de yer aldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024