Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3626 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Ocak 2015 - 12:03

Kuzey Kore liderinden Obamaya: Kuduz köpek

Büyüt
Küçült
Kuzey Kore liderinden Obamaya: Kuduz

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ABD Başkanı Obamanın Pyongyang rejiminin çökeceğine ilişkin yorumu sonrası sert açıklamalarda bulundu. Kim, havlayan kuduz köpeklere karşı başıboş bir şekilde oturmayacaklarını söyledi.

Kuzey Kore lideri Kim, bir kez daha ABD Başkanı Obamaya meydan okudu. Obamanın geçtiğimiz günlerdeki Kuzey Koreyi eleştiren sözleri sonrası Kuzey Kore lideri Kim, sosyalist yönetim sistemlerini eleştiren Obamaya Kuzey Kore konvansiyonel silahlarla, nükleer silahlarla her türlü savaşa hazırdır dedi. Ülke olarak havlayan kuduz köpeklere karşı başıboş bir şekilde beklemeyeceklerinin altını çizen Kim, mücadeleye hazır olduklarını ifade etti.

Obama, geçtiğimiz hafta Beyaz Sarayda yaptığı açıklamada, Kuzey Kore rejiminin çökeceğini ve yeryüzünden daha çok izole edilerek dışlanmış bir ülke haline geleceğini ifade etmişti.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024