Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5471 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Mart 2015 - 14:41

Kocamın penisi çok büyük, boşanmak istiyorum

Büyüt
Küçült
Kocamın penisi çok büyük, boşanmak

İngiliz The Mirror gazetesinde yer habere göre, üç çocuk annesi Aisha Dannupawa, mahkemede ilk evliliğinin bitmesinden sonra eşi Ali Maizinariyle nasıl dünyaevine girdiklerini anlattı.

Yerel geleneklere göre; gelin, kendi evlerine yerleşmeden önce eşinin ailesinin evine davet ediliyor ve gerdek gecesi burada yaşanıyor.

KABUS GİBİ BİR DENEYİMDİ


Dannupawa, eşinden ayrılma kararı vermesine götüren sürecin başlangıcını şöyle anlattı: Eve geldiğinde seviştik, ama kbus gibi bir deneyimdi. Keyif almak şöyle dursun bambaşka bir şey yaşadım. Çünkü penisi çok büyüktü.

ANNESİ AĞRIYI AZALTMAK İÇİN İLAÇ VERMİŞ AMA NAFİLE


İlk başarısız deneyimden sonra Dannupawa durumu annesine anlatmış. Annesi de ağrıyı azaltmak için birtakım ilaçlar vermiş. Sonrası ise Nijeryada yayınlanan Tribune gazetesine şöyle yansıdı: Tekrar sevişmeyi denedik fakat sorun devam etti.

PENİSİNİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ İNKAR ETMEDİ!


Mahkemede penisinin büyüklüğünü inkr etmeyen Maizinari, boşanmaya ise masraflarının karşılanması koşuluyla razı olduğunu söyledi. 

Hürriyet





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024