Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2367 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Mayıs 2015 - 06:17

Kıbrıslı liderler adayı gezdi

Büyüt
Küçült
Kıbrıslı liderler adayı
Dünya Haberleri › Kıbrıslı liderler adayı gezdi haberi KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Başkanı Nikos Anastasiadis, başkent Lefkoşada Arastayı ve Uzun Yolu gezmek için bir araya geldi.

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, saat 11.00de Arasta ve Uzun Yoldaki gezi için, Anastasiadisi Lokmacı Kapısı ile Uzun Yol arasındaki bölgede karşıladı. Basının ilgi gösterdiği geziye, iki lider önce kuzeye geçerek tarihi çarşı Arastayla başladı. İki lider daha sonra Osmanlı İmparatorluğunun bölgede bulunan tarihi miraslarından Büyük Hana giderek, burada bulunan Ustanın Yeri isimli kahvehanede kahve molası verdi. Liderler, Büyük Handaki kahve molasının ardından Lokmacı sınır kapısından geçerek Ledra Caddesi (Uzun Yol) üzerinden Güney Kıbrısa gitti. İki lider geçişte Kıbrıslı Rumlar tarafından alkışlarla karşılandı. Akıncı ve Anastasiadis yürüyüş esnasında, zaman zaman durup vatandaşlarla da sohbet etti. Cumhurbaşkanı Akıncı ile Rum Lider Anastasiadise, müzakerecileri Özdil Nami ve Andreas Mavroyannis, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile Lefkoşa Rum Belediyesi Başkanı Konstantinos Yorgacis ve sözcüleri eşlik etti.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024