Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2562 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Nisan 2015 - 17:44

Katarda Cuma namazı yasağı başladı

Büyüt
Küçült
Katarda Cuma namazı yasağı
Dünya Haberleri › Katarda Cuma namazı yasağı başladı haberi

Katarda çıkan yeni bir yasaya gör Cuma namazı sırasında 90 dakika boyunca bütün dükkan, kafe, restoran, alışveriş merkezleri, ofisler ve hatta klinikler kapalı olmak zorunda.

star.com.tr Katarın günlük yayın yapan İngilizce haber sitesi The Peninsulada yer alan habere göre yasağa uymayanlara 3 bin dolar civarında para cezası kesileceği bildirildi. Dün uygulamaya giren bu yasa direkt Katar Emiri Şeyh Tamim El-Thani tarafından gelen bir emir üzerine çıkartıldığı bildirildi. Bu yasayla beraber her Cuma günü namaz vakti sırasında dükkanlar kapalı olacak.    Bu yasadan sonra alkol tüketimiyle ilgili ülkede yeni bir tartışma başladı. FIFA 2022 Dünya Kupası a ev sahipliği nedeniyle Katara gelecek olan futbolseverler alkol kullanabilecek mi?    Katar hükümeti 2011in başlarında 400 hektarlık bir alana sahip ada üzerine kurulmuş olan The Pearl Qatar (Katar İncisi) Adası daki restorant ve kafelerde alkol satış lisansını askıya almıştı. 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024