Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2388 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Mart 2015 - 21:44

İtalyanın Türkiye üzüntüsü

Büyüt
Küçült
İtalyanın Türkiye
Dünya Haberleri › İtalyanın Türkiye üzüntüsü haberi İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Carlo Tavecchio, Türkiyenin UEFA yönetim kurulunda olması gerektiğini söyledi.
İtalya'nın Torino kentinde bu akşam İtalya ile İngiltere milli takımları arasında oynanacak hazırlık maçı için bu kentte bulunan FIGC Başkanı  Tavecchio, burada Başbakanlık Müşaviri İlker Dilek ile görüştü.    Tavecchio, Dilek ile yaptığı özel görüşmede, UEFA Yönetim Kurulu için  geçen hafta yapılan seçimi ele aldı. 1990'dan bu yana UEFA Yönetim Kurulu'nda yer  alan asbaşkan Şenes Erzik'in görev süresini tamamlamasıyla boşalan koltuğa  Türkiye'nin aday gösterdiği Servet Yardımcı'nın seçilememesine değinen Tavecchio,  "Biz, Servet Yardımcı'yı destekledik. Yardımcı'nın dolayısıyla Türkiye'nin UEFA  Yönetim Kurulu'nda yer almaması bizi üzdü. Türkiye'nin olması lazımdı" dedi.    Başkan Tavecchio, görüşmede Dilek'e Türkiye ile İtalya arasındaki her  türlü sportif işbirliklerine de hazır olduklarını söyledi.    Bu arada Başbakanlık Müşaviri Dilek, Carlo Tavecchio ile görüşmesinden  önce İtalya Hakemler Birliği Başkanı Marcello Nicchi ile bir araya geldi. Nicchi,  Dilek'i İtalyan hakemlerin düzenli olarak her hafta milli takım kampı  Coverciano'da yaptığı genel seminerlerine davet etti.    Nicchi, aynı zamanda Türkiye'de genç hakemlerin dönem dönem İtalya'ya  gelerek bu seminerlere katılabilecekleri yönünde öneride bulunurken bu konuda her  türlü desteği vereceklerini de kaydetti. 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024