Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3580 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Nisan 2015 - 11:06

İsveçte şiddet gören Müslüman çocuk için kampanya

Büyüt
Küçült
İsveçte şiddet gören Müslüman çocuk için

İsveçin Malmö kentinde, güvenlik görevlisi tarafından şiddete maruz kalan 9 yaşındaki Müslüman çocuk ile hasta babası için ülke genelinde yardım kampanyası başlatıldı.

Sydsvenskan gazetesinin haberine göre, geçen ay Malmöde trene kaçak binmeye çalışan 9 ile 12 yaşındaki 2 çocuğa güvenlik görevlilerinin şiddet uyguladığını içeren görüntülerin medyada yer alması üzerine, olay tepkilere neden oldu.

Güvenlik görevlisinin şiddetine maruz kalan ve olay sırasında Kelime-i şehadet getiren 9 yaşındaki Faslı Samir için İsveçliler yardım kampanyası başlattı.

 

Samir, Sydsvenskana verdiği röportajda, memlekette yaşayan babasının fakir ve hasta olduğunu, ameliyat için bir miktar paraya ihtiyaç duyduklarını söylemişti.

Jonny Pettersson (53) adlı bir İsveçlinin başlattığı ve sosyal medyada yoğun ilgi gören yardım kampanyasının Samir ve hasta babasını kurtarmak için düzenlendiği belirtildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024