Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1964 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Haziran 2015 - 05:50

İsrailden acı bir ders aldık itirafı

Büyüt
Küçült
İsrailden acı bir ders aldık
Dünya Haberleri › İsrailden acı bir ders aldık itirafı haberi

İsrail Ordusu Planlama Daire Başkanı Tümgeneral Nimrod Shefer, Gazze Şeridine Temmuz 2014te düzenlenen saldırıda acı bir ders aldıklarını söyledi.

AA

Shefer, ülkede düzenlenen Herzilya Konferansı da yaptığı konuşmada, Gazze Şeridi de kazılan tünellere değinerek, Karşılaştığımız zorluklardan biri ünel engelidir. Her zaman düşmanımızdan bir adım önde olmuyoruz. Düşmanımızın gerisinde olduğumuzda çok acı verici bir ders aldık. Elimizde gerekli teknoloji var. Roket konusuyla başa çıktığımız şekilde tünel tehlikesine çözüm bulmak için de çalışacağız. Bunun mümkün olduğuna inanıyorum ifadelerini kullandı.

İsrailin 7 Temmuzda başlattığı ve 51 gün devam eden saldırılarında, Filistin direniş grupları, kazdıkları tünellerden geçerek, sınıra yakın noktalardaki İsrail güçlerine yönelik operasyonlar düzenlemişti.

Saldırılarda Gazzede 2 bin 158 kişi hayatını kaybetmiş, 11 binden fazla kişi yaralanmıştı. İsrail tarafında ise 66 asker, 4 sivil ve yabancı uyruklu işçi olmak üzere 71 kişinin yaşamını yitirdiği açıklanmıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024