Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3888 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Ocak 2015 - 11:13

İsrailde boş şişe skandalı

Büyüt
Küçült
İsrailde boş şişe

İsrail gazetesi Haaretz, Başbakan Binyamin Netanyahunun eşi Sara Netanyahunun boş şişeleri süpermarketlere geri verirken aldığı depozito ücretlerini zimmetine geçirdiğini iddia etti. Gazete bu iddiaları, Başbakanlık Konutunda Netanyahu çiftine hizmet eden bir görevliye dayandırdı.

İki yıl önce bu konu yine gündeme gelmiş İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, boş şişe depozito ücreti olarak devlete 4 bin İsrail şikeli ödeme yapmıştı. 2009 yılından bu yana Başbakanlık Konutunda bulunan Netanyahu her yıl için bin şikel ödemişti.

Eski çalışan, Netanyahunun boş şişe depozito ücreti olarak devlete eksik ödeme yaptığını ve bunu da bildiğini ileri sürdü.

Netanyahu ailesinin hizmetinde bulunan çalışanlar daha önce de, Sara Netanyahuyu alkolik olma ve kötü muamele ile suçlamışlardı.

NETANYAHUDAN ZORUNLU AÇIKLAMA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu geçtiğimiz pazartesi kamuoyuna yaptığı açıklamada, eşi Sara Netanyahuya yönelik suçlamaları reddetmişti.

Açıklamasında seçimlerin yaklaşmasına vurgu yapan Başbakan Netanyahu, Bana siyasi yönden zarar vermek için basında eşim Saraya karşı yürütülen kampanya aşağılık boyuta ulaşmıştır. Ailemi bu olayların dışında bırakın demişti.

İsrailde Başbakanlık Konutundaki boş şişelerden alınan depozito ücretleri devlet malı olarak sayılıyor ve bu paranın devletin kasasına girmesi gerekiyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024