Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2379 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Mayıs 2015 - 06:44

İsrail duvarlarından Eyüpe atladılar

Büyüt
Küçült
İsrail duvarlarından Eyüpe
Dünya Haberleri › İsrail duvarlarından Eyüpe atladılar haberi

Kudüste İsrail askerlerinin duvarları, barikat noktaları ve kontrol alanlarında özgürce dolaşmak için koşma, zıplama ve tırmanma gibi eylemleri spora dönüştüren Kudüs Parkuru grubu gençleri, 19 Mayıs gösterisi için İstanbulda.

Haber Merkezi

7 Filistinli genç tarafından kurulan grup amaçlarını spora yaşam biçimi olarak bakmaları ve özgürlüklerini tatmalarının ifadesi olarak dile getiriyor.

2008 yılında bu spora Kudüsteki kontrol noktaları ve askerlerden kaçmak için baÅŸlayan, Kuteybe Ebu Sneyne, Sami el-BatÅŸ ve Muhammed el-Bekri adlı Filistinli gençlerin grubu, Muhammed Fatih Ebu Sneyne koordinatörlüğünde hareket gediyor. Ä°lk gösterilerini  Eyüpte gerçekleÅŸtiren   Kudüs Parkuru üyeleri, bugün de Ãœsküdarda izleyicilere tırmanma, düşme ve koÅŸma gibi gösteriler sunacak. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024