Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3767 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Şubat 2015 - 07:47

IŞİD, Ürdünlü pilot Kesasibenin ölümünü kınayanların başını kesti

Büyüt
Küçült
IŞİD, Ürdünlü pilot Kesasibenin ölümünü kınayanların başını

IŞİD militanları, Suriye de yakılarak öldürülen Ürdünlü pilotun ölümünün kınayan 4 kişiyi başlarını keserek öldürdü. Örgüt 2 imamı ise kurşuna dizdi.

Rudawda yer alan habere göre, konu hakkında açıklama yapan Irakta IŞİD Suçlarını Araştırma Komitesinden Muhammed Şevki Nedawi, Bize ulaştırılan rapora göre IŞİD, Musulun Temmuz nahiyesinde sosyal paylaşım sayfası Facebookta Ürdünlü pilotun infazını kınayan 4 kişiyi kafasını kesmek suretiyle infaz etti dedi. Şevki Nedawi, örgütün Musulda her gün insanlık dışı birçok suç işlediğini söyledi. Dün de IŞİD mensupları, sosyal paylaşım sayfası Twitter üzerinden örgütü eleştiren Musullu bir genci aynı yöntemle öldürmüştü.

Öte yandan, örgütün Musul kent merkezinde Abdullah el-Fehad ve Şeyh Eyub Abdulvahap isimli imamları kurşuna dizdiği bildirildi. Musuldan Rudawa konuşan bir kaynak, Nebi Yunus Camii eski imamı Abdullah el-Fehad ile Musul Merkez Camiinde imam ve vaiz olan Şeyh Eyub Abdulvahapı kurşuna dizerek infaz ettiğini aktardı. Kaynak, öldürülen imamların cesetlerinin Musul Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldığını belirtti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024