Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2190 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Mayıs 2015 - 06:26

İngilterede kıran kırana seçim

Büyüt
Küçült
İngilterede kıran kırana
Dünya Haberleri › İngilterede kıran kırana seçim haberi İngilterede dün yaklaşık 50 milyon seçmen ülkenin gelecek beş yıl boyunca hangi parti veya partiler tarafından idare edileceğini belirlemek için sandığa gitti.

Seçimler “ülke tarihinin en başa baş giden sandık yarışı” olarak görülüyor. Ülkenin iki büyük partisi Muhafazakarlar ile İşçi Partisi, seçimden önde çıkma yarışlarını sürdürüyor. Ancak hükümeti kurmak için Liberal Demokratlar, İskoç Ulusal Partisi SNP, AB ve göçmen karşıtı sağcı parti UKIP ya da Yeşiller gibi diğer partilerden birinin desteğine ihtiyaç duymaları bekleniyor. İngiltere son beş yıldır Muhafazakar-Liberal Demokrat koalisyonu ile yönetiliyordu.

İşçi Partisi lideri Ed Miliband ve Muhafazakar lider, Başbakan David Cameron dün sabahın ilk saatlerinde eşleriyle birlikte oylarını kullandı. Seçmenlerin birçoğu ise oylarını internet üzerinden kullanmayı tercih etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024