Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2058 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Mayıs 2015 - 09:13

İngiliz tahtının dördüncü varisi doğdu

Büyüt
Küçült
İngiliz tahtının dördüncü varisi
Dünya Haberleri › İngiliz tahtının dördüncü varisi doğdu haberi

İngiltere kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Cambridge Dükü William ile eşi Katein ikinci bebekleri dün doğdu, 3 kilo 700 gram ağırlığındaki kız bebeğin ismi henüz açıklanmadı.

Anketlerde bebeğin kız olması durumunda Alice, Charlotte ya da Diana adını taşıyacağı tahmin ediliyordu. Küçük prenses taht sıralamasında, dedesi Prens Charles, babası Prens William ve ağabeyi Prens Georgeun ardından dördüncü olacak. Cambridge Düşesi Kate Middleton, dün yerel saatle 8:34de, hastaneye giriş yaptıktan 2.5 saat sonra doğum gerçekleşti. Prens William da doğum sırasında eşinin yanındaydı. Doğum duyurusu Kraliyet geleneğine uygun olarak, Kraliçe ikinci Elizabethin resmi konutu olan Buckingham Sarayının girişine asıldı. İngiltere Başbakanı David Cameron resmi Twitter adresinden doğumla ilgili, “Cambridge Dükü ve Düşesini, kızlarının doğumdan dolayı kutluyorum. Onlar adına çok mutluyum” diye yazdı. Yüzlerce kişi, Kate ile Williamın ikinci çocuğunun dünyaya geldiğinin duyurulmasının ardından Buckingham Sarayı önünde toplanırken, hastane önünde bekleyen fotomuhabirleri ve kameramanlar çiftin bebeklerini hastane çıkışında görüntüledi. Sarı çiçek desenli bir elbise giyen Kate hastanenin “Lindo kanadı” kapısından çıkarak, bebeğiyle kameralara gülümsedi. 2011de Westminster Katedralinde görkemli bir törenle evlenen William ile eşi Katein ilk bebekleri 2013te dünyaya gelmiş ve bebeğe “George Alexander Louis” ismi verilmişti.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024