Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2488 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Nisan 2015 - 06:06

Hollywoodta kanser ÅŸoku

Büyüt
Küçült
Hollywoodta kanser
Dünya Haberleri › Hollywoodta kanser şoku haberi

Dünyaca ünlü aktris Angelina Jolie meme kanserine yakalanma riskini azaltmak için iki memesini aldırmasının hemen ardından bir şok haber de sinema ve tiyatro oyuncusu Rita Wilsondan geldi.

Aktör ve yönetmen Tom Hanks ile evli olan 58 yaşındaki Wilson, kısa bir süre önce meme kanserine yakalandığını ve her iki memesini de aldırdığını açıkladı. Wilson “Geçen hafta iki mememi de aldırdım. Ailemin ve dostlarımın da desteÄŸi benimleydi” dedi.

Protez meme taktırdı

Wilson aynı zamanda estetik operasyonla protez meme taktırdığını da açıkladı. İki çocuk annesi Wilson, memesine biyopsi yapıldığını ve sonucun temiz çıktığını söyledi. Ancak daha sonra bir arkadaşının önerisiyle ikinci bir doktorun fikrini alma ihtiyacı hissettiğini de belirtti. Wilson, daha sonra bir kez daha biyopsi yapılınca hastalığın ortaya çıktığını söyledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024