Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2141 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Nisan 2015 - 21:56

Hataylı kuaför dünya üçüncüsü oldu

Büyüt
Küçült
Hataylı kuaför dünya üçüncüsü

Ukraynanın Kiev kentinde düzenlenen yarışmaya İtalya, Fransa, Almanya, Letonya, Litvanya, İsrail, Çek Cumhuriyeti, Belçika ve Türkiye katıldı. Kıyasıya geçen ve renkli görüntülere sahne olan mücadelede Gökhan Hamarat, fantezi tasarım ve kreatif dalda dünya üçüncüsü oldu.

Dünya üçüncülüğünü elde etmenin mutluluğunu yaşayan Gökhan Hamarat, Biz Türkiye CMC ekibi olarak Başkanımız Mustafa Ceylan olmak üzere, Manisadan İsmail karaca, Tekirdağdan Selçuk Ekim, İzmirden Fırat Yapanlar, İstanbuldan Yasin Küçüközer, Aykut Kızılay Eskişehirden Hakan Öznur, Tuncay Gölyurt, Yusuf Özdemir, Ankaradan Utkan Satır ve Malatyadan Hamit Karataş olarak bu yarışmaya katıldık. Katıldığım yarışma diğer yarışmalara göre daha kapsamlı ve daha büyüktü. Hatayın adını en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim dedi.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024