Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2352 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2015 - 07:20

Hamastan Eknaf Beyt el-Makdis açıklaması

Büyüt
Küçült
Hamastan Eknaf Beyt el-Makdis
Dünya Haberleri › Hamastan Eknaf Beyt el-Makdis açıklaması haberi

Hamas hareketi, Suriyedeki Filistinlilerin kaldığı Yermuk Mülteci Kampındaki Eknaf Beyt el-Makdis grubuyla ilişkisinin bulunmadığını açıkladı.

Hamasın üst düzey yetkililerinden Muşir el-Mısri, yaptığı açıklamada, Hamasın Suriyede herhangi bir askeri yapılanması yok dedi.   Başkent Şamın güneyinde yer alan ve Filistinlilerin barındığı Yermuk Mülteci Kampı da DAEŞle girdiği silahlı mücadeleyle adını duyuran Eknaf Beyt el-Makdis ile Hamas arasında bir ilişkiden söz etmenin mümkün olmadığını kaydeden Mısri, Hamasın hiçbir Arap ülkesinin iç işlerine karışmama yönündeki tutumu sabittir. Biz tüm taraflara eşit mesafedeyiz ifadesini kullandı.   Yermuk e yaşananları katliam olarak nitelendiren Mısri, çatışmalarda doğrudan Filistinlilerin varlığının hedef alındığını savundu. Mısri, tüm silahlı gruplara kampta akan kanı ve savaşı durdurma çağrısı yaparak, kampın Suriyedeki mevcut krizden uzak tutulması ve tarafsızlaştırılması gerektiğini belirtti.   DAEŞ, Nisan ayı başında Şamın Hacerul Esved bölgesinden Yermuk Mülteci Kampı a saldırmış, Eknaf Beyt el-Makdis grubuyla girdiği çatışmanın ardından kampın büyük bir kısmını ele geçirmişti.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024