Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1898 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Nisan 2015 - 11:27

Gözaltında ölüm!

Büyüt
Küçült
Gözaltında

Baltimore Komiser Yardımcısı Jerry Rodriguez, düzenlediği basın toplantısında, çakı bulundurmak suçundan 12 Nisanda gözaltına alınan ve polis aracına kilitlenen Freddie Grayin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldığını ve altı polisin açığa alındığını belirtti.

Rodriguez, polis aracına binerken son derece üzgün olan Grayin, minibüsten çıkarıldığında konuşamadığının ve nefes alamadığının belirlendiğini söyledi.

Polis aracının içinde ne olduğu gayet açık diyen Rodriguez, Grayin omuriliğinden ağır yaralandığını kaydetti.

Cep telefonuyla yapılan kayıtta, Grayin minibüse bindirilmeden önce ellerini bağlayan polise bağırdığı görülüyor. Minibüsten indikten sonra hastaneye kaldırılan Gray, pazar günü hastanede hayatını kaybetti.

Baltimore Belediye Başkanı Stephanie Rawlings-Blake, Toplumun hayal kırıklığını anlıyorum. Ben de hayal kırıklığı yaşıyorum. Kızgınım dedi.

Alınan bilgiye göre, soruşturma 1 Mayıs Cuma günü tamamlanacak ve dosya eyalet savcılarına sunulacak. Daha sonra da polislere ceza davası açılıp açılmayacağına karar verilecek.

 

İlgili Haber ABD kabul etti: Polis Fergusonda ırkçılık yaptı

 

Siyah Amerikalı Michael Brownun beyaz bir polis tarafından öldürülmesi ve polis hakkında takipsizlik kararı verilmesinden sonra ülke genelinde protesto gösterileri yapılmış, ABD Adalet Bakanlığının geçen ay yayınladığının olaylarla ilgili raporunda Ferguson polisinde ırkçı ön yargı taşıdığı dile getirilmişti.

AA

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024