Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1920 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2015 - 00:38

G. Afrikada trenler birbirine girdi

Büyüt
Küçült
G. Afrikada trenler birbirine
Dünya Haberleri › G. Afrikada trenler birbirine girdi haberi Güney Afrikada banliyö treni park halindeki bir diğer banliyö trenine çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 240 kişi yaralandı.
Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentinde iki banliyö treninin çarpışması sonucu bir kiÅŸi öldü, 240 kiÅŸi yaralandı.   Bir güvenlik yetkilisi, sabah seferlerin yoÄŸun olduÄŸu saatte meydana gelen kazada, Pretoria'dan gelen banliyö treninin, Johannesburg'un güneyinde Denver istasyonda park halindeki bir diÄŸer banliyö trenine çarptığını söyledi.   Kazada bir güvenlik görevlisinin yaÅŸamını yitirdiÄŸi, 240 kiÅŸinin yaralandığı, yaralıların yakındaki hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi.   Metro Rail ÅŸirketinin sözcüsü ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024