Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2185 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mart 2015 - 13:46

Eski sevgiliden şok açıklama

Büyüt
Küçült
Eski sevgiliden şok

Germanwings uçağını Fransız Alplerine kasten düşürdüğü açıklanan Alman pilot Andreas Lubitzin eski sevgilisinden tüyler ürperten açıklamalar geldi.

Olay gününü de kapsayan hasta raporunu şirkete teslim etmediği ve hastalığını herkesten gizlediği ortaya çıkan 27 yaşındaki pilot, kendisiyle birlikte 150 kişinin canına ml olan korkunç eylemi eski kız arkadaşına ima etmiş.

Alman Bild gazetesine konuşan eski sevgili, kaza haberini duyar duymaz Lubitzin ona geçen yıl söylediği şu sözleri hatırladığını aktardı: Bir gün tüm sistemi değiştirecek bir şey yapacağım ve o zaman herkes benim adımı öğrenecek ve unutmayacak.

NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ŞİMDİ ANLIYORUM


Ne demek istediğini hiç anlamamıştım ama şimdi ortaya çıktı diyen adı açıklanmayan kadın, Lubitzi sancılı bir karakter olarak tanımladı ve onu kendisini korkutan kişisel sorunları ve değişken davranışları yüzünden terk ettiğini söyledi. Geceleri kbus gördüğünde, Düşüyoruz diye çığlıklar atarak uyandığını anlatan kadın, İçinde yaşadıklarını başkalarından nasıl gizleyeceğini çok iyi biliyordu dedi.

Alman polisi, şimdi eski sevgilisiyle Lubitzin haleti ruhiyesine ilişkin kapsamlı bir görüşme yapmak istiyor.

 

İlgili Haber Uçağı düşüren yardımcı pilot kaza günü raporluymuş!



Çiftin yedi yıl birlikte olduğu ve Düsseldorfun banliyösünde birlikte yaşadıkları öğrenildi. Medyada yer alan bir habere göre; çift, nişanlıydı ve gelecek yıl evlenmeyi planlıyordu. İddialar arasında, genç pilotun kazadan kısa bir süre önce sevgilisini yeniden kazanmak için iki lüks otomobil siparişi verdiği, fakat kız arkadaşının teklifini reddettiği de yer aldı.

KAZADAN BİR GÜN ÖNCE AYRILDILAR

Fransız televizyonu iTele ise genç pilotun kazadan bir gün önce nişanlısından ayrıldığı iddiasını ortaya attı. Kanalın haberine göre Lubitz, uçağı düşürdüğü bölgeyi, 1996-2003 yılları arasında kayak yapmak için sık sık gittiği için, çok iyi biliyordu.

SAĞLAM TEK BİR CESET YOK


Öte yandan arama kurtarma ekipleri, uçağın düştüğü bölgede çalışmalara devam ediyor. Sağlam cesede ulaşılmadığı açıklanırken, olayda hayatını kaybedenlere ait yaklaşık 600 parçanın bulunduğu öğrenildi. İki otelde DNA örnekleri almak için geçici laboratuvarlar kuruldu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024