Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2298 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Nisan 2015 - 16:47

Esed güçleri bir okulu vurdu

Büyüt
Küçült
Esed güçleri bir okulu
Dünya Haberleri › Esed güçleri bir okulu vurdu haberi

Suriyede Esed yönetimine bağlı savaş uçaklarının Saad el-Ensari İlkokulunu da hedef aldığı saldırıda 3ü çocuk, 3ü öğretmen toplam 13 sivil öldü

AA Esed yönetimine baÄŸlı savaÅŸ uçaklarının Saad el-Ensari Ä°lkokulu u hedef aldığı saldırıda 3ü çocuk, 3ü öğretmen 13 sivilin öldüğü bildirildi.   Esed güçlerinin kentin çevre bölgelerine yönelik hava saldırıları sürüyor. Bab Kanserin mahallesini karardan atılan füzeyle vuran rejim güçleri, Balid, Selahaddin, Cubbe el-Kubbe, Beyada, Merce, Åžeyh Lutfi, Duveyr Zeytun ve BaÅŸköy çevrelerini ise havadan bombaladı. Saldırılarda bir çok sivil hayatını kaybetti.   Halep e eÄŸitime ara verildi   Rejimin savaÅŸ uçaklarının Saad el-Ensari Ä°lkokulu u da hedef aldığı saldırıda 3ü çocuk, 3ü öğretmen toplam 13 sivil öldü.   Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu a baÄŸlı (SMDK) Halep EÄŸitim ve Öğretim Müdürlüğü, saldırılarda okul ve sivil yerleÅŸim birimlerinin hedef alınması nedeniyle okullara bir hafta ara verildiÄŸini duyurdu.   Saldırıların Esed yönetimi müftüsü Ahmed Hassunun açıklamalarının ardından arttığına dikkati çekildi. Hassun, rejim yetkililerine yaptığı çaÄŸrıda, Size roket fırlatılan her noktaya, orada kimin olduÄŸunu bakmaksızın vurun, siviller dahi olsa. Siviller söz konusu bölgeleri terketmeli demiÅŸti.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024