Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2200 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Mart 2015 - 11:27

Düşen uçaktaki bir Türkün kimliği belli oldu

Büyüt
Küçült
Düşen uçaktaki bir Türkün kimliği belli

Barcelona-Düsseldorf uçuşunu yapmakta olan Germangwings havayolu şirketine ait uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybeden Türk yolculardan birinin kimliği belirlendi. 36 yaşındaki Gülizar Çelik isimli Türk vatandaşının İstanbullu olduğu ve evli olduğu bilgisine ulaşıldı.

 

Haberin Videosu   Fransa´da yere çakılan uçağın enkaz görüntüleri yayınlandı! startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer28799,28799,201503,28799-.jpg,1, 0,Fransada yere çakılan uçağın enkaz görüntüleri yayınlandı!);

 

Alman hava yolu şirketi Lufthansaya ait Germanwings hava yollarının Barselonadan Düsseldorfa giden uçağının Fransa`nın güneyine düşmesinin ardından Düsseldorf Uluslararası Havalimanındaki bekleyiş sürüyor. Uçaktaki yolcuların yakınları, havalimanına geldi ; buraya gelenlerin arasında bir Türk ailesinin de olduğu görüldü.

Bugün Fransanın güneyinde Lufthansa Havayollarına bağlı Germanwingse ait Airbus A320 uçağı 8 dakika boyunca irtifa kaybederek yere çakılmıştı. Kaza sonucu uçakta bulunan 150 kişinin hayatını kaybettiği, yolculardan 45inin İspanyol 67sinin ise Alman olduğu ifade edilirken, uçakta Türk yolcuların da bulunduğu ancak sayılarının henüz netleşmediği kaydedilmişti.

KARAKUTULARDAN BİRİSİ BULUNDU - BEYAZ SARAYDAN AÇIKLAMA

Öte yandan bir Fransız parlamenter, düşen uçağın kara kutularından birisinin bulunduğunu söyledi. Beyaz Saraydan ise Fransada düşen uçakta terör saldırısı işareti yok! açıklaması geldi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024