Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 18604 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2015 - 05:59

Dünyanın en zengin gelini

Büyüt
Küçült
Dünyanın en zengin
Dünya Haberleri › Dünyanın en zengin gelini haberi

Güney Asyanın petrol kralı Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah, küçük oğlu Prens Abdul Maliki Binbir Gece Masallarındaki gibi muhteşem bir düğünle evlendirdi.

Tahtın iki numaralı varisi 31 yaşındaki Prens, 22 yaşındaki data analisti Dayangku Raabiatul ‘Adawiyyah Pengiran Haji Bolkiah ile 11 gün 11 gece sürecek düğünle dünya evine giriyor. Düğün Güney Asya ülkesinin başkenti Bandar Seri Begavandaki 1788 odalı  sarayda gerçekleşirken, ihtişam göz kamaştırdı. Gelin ve damat altın tahta otururken, geline takılan yumurta büyüklüğündeki zümrüt taşlarla süslü gerdanlık, pırlanta ve değerli taşlarla bezeli taç dikkat çekti.

 

40 MİLYAR DOLARLIK SERVET

Yüzölçümü İstanbuldan küçük olan ada ülkesi Bruneiyi 1968den bu yana yöneten Hassanal Bolkiahın 40 milyar dolar serveti, 3 karısı, 5  oğlu 7 kızı var.  Prens Malik, Sultanın altıncı çocuğu, annesi ise kralın ilk eşi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024