Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2472 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mayıs 2015 - 06:15

Dünyanın en yüksek binasında aşk intiharı

Büyüt
Küçült
Dünyanın en yüksek binasında aşk
Dünya Haberleri › Dünyanın en yüksek binasında aşk intiharı haberi

Sosyete masözü Laura Nunes, Dubaideki 827 metre yüksekliğindeki gökdelenin 148. katından atladı.

Dünyanın en yüksek gökdeleni olan Dubaideki Burj Halifede intihar şoku yaşandı. Sosyete masözü olarak bilinen 39 yaşındaki Laura Vanessa Nunes adlı kadının geçtiğimiz Kasım ayında Burj Halifenin (827 metre) 148nci katından yani 550 metre yükseklikten atlayarak intihar ettiği ortaya çıktı. Nunesın, Dubaili bir iş adamı olan sevgilisiyle ayrıldığı için aşk acısına dayanamayarak intihar ettiği öne sürüldü. Görgü tanığına göre, Nunesin 148inci katta bulunan gözlem terasının korkuluklarına tırmanarak camı aştığını ve kendini aşağı bıraktığını belirtti. Genç kadın gökdelenin 3ncü katında bulunan restoranın terasına çakıldı.

Annesi intihara inanmadı

Nunesin Güney Afrikada yaşayan annesi Leona Skyes, olayın detaylarını öğrenmek için Dubaiye geldi ancak kızının ölümüyle ilgili yetkililerden cevap alamadı. Sykes, oldukça güvenli bu gökdelenden kimsenin kolayca aşağıya atlayamayacağını söylüyor ve kızının intihar ettiğine inanmadığını belirtiyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024