Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2116 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Aralık 2015 - 09:49

Dua eden Müslüman uçaktan atıldı

Büyüt
Küçült
Dua eden Müslüman uçaktan

Danimarkada, dua ettiği için bir yolcunun şikayetine maruz kalan bir Müslüman genç, güvenlik gerekçesiyle Kopenhag-Paris uçağından indirildi. Paristeki terör saldırıları sonucu Avrupada oluşan paranoya Danimarkada kendini gösterdi.

İsveçte bir yarışmaya katıldıktan sonra Danimarkanın başkenti Kopenhagdan Air France uçağı ile Parise, oradan da ülkesi Fasa dönmeye çalışan 20 yaşındaki Müslüman genç, uçak kalkmadan dua ettiği ve dini bir film izlemeye başladığı için Kastrup Havalimanında uçaktan indirildi.

Gencin, bir yolcunun şikayeti üzerine kaptan tarafından uçaktan çıkarıldığı belirtildi. Kastrup Havalimanı Polis Merkezinden yapılan açıklamada, arama sonrasında gencin çantasında şüpheli bir nesneye rastlanmadığı ifade edilerek, Faslı gencin yanlış anlaşılmadan dolayı uçaktan indirildiği bildirildi. İsmi açıklanmayan talihsiz gencin bir sonraki uçakla ülkesine gittiği aktarıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024