Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2424 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Mart 2015 - 18:27

Dişinden teker teker çıkartıldı

Büyüt
Küçült
Dişinden teker teker
Dünya Haberleri › Dişinden teker teker çıkartıldı haberi Brezilyada akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Dişinden rahatsızlanıp bir kliniğe giden 10 yaşındaki Ana Cardosoun ön dişinin kenarlarından 15 adet kurtçuk çıkartıldı.
star.com.tr Yaklaşık olarak bir santimetre uzunluğunda olan kurtçuklar teker teker cımbızla çıkartıldı. Anne Adriana (35), "Birkaç gün önce kızım bana dişlerinin etrafında canlı bir şeylerin dolaştığını söylediğinde şaka yaptığını zannettim. Dişlerine baktığımda herhangi bir şey görünmüyordu ama yine de ağrıyordu" dedi.   Diş ağrısı şikayeti üzerine kızını bir kliniğe götüren Adriana, doktorların ağız ve diş eti miyazı teşhisi koyduğunu dile getirdi.    Diş cerrahının videoya kaydettiği görüntülerde, Ana Cardoso'un ön dişinden bir cımbız yardımıyla tam 15 kurtçuk çıkartılıyor. Ane Adriana çıkartılan kurtçukları görünce şaşkına döndü.   Miyaz hastalığı daha çok sıcağın olduğu bölgelerde yaygındır. Miyaz hastalığı, sineğin lârva veya yumurtalarını ağza bırakması neticesi oluşan miyaz şeklidir. Daha çok ağzı açık olarak dolaşan ve uyuyan kişilerde; özellikle de akıl hastalarıyla şuuru yerinde olmayan yatalak hastalarda görülür. Lârvalar, başta yumuşak damak olmak üzere, ağızdaki değişik dokuları delerek daha derinlere girerler ve o dokularla beslenerek gelişirler.     



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024