Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2211 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Nisan 2015 - 11:55

Devlet Başkanı tişört kurbanı oldu

Büyüt
Küçült
Devlet Başkanı tişört kurbanı

Serbest kıyafetle şehirde gezmekte olan Ekvador Devlet Başkanı Correa, genç bir destekleyicisinin kendisiyle fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi. Ancak üzerinde İngilizce Aptalla Beraberim yazılı ve Ekvador liderinin bulunduğu tarafa doğru ok işareti bulunan bir tişört giyen çocukla çektirdiği fotoğraf sosyal medyada yayılınca, Correa dalga konusu oldu.

CIADEN CASUS BİR ÇOCUK...

Twitterda, Correanın kullandığı MashiRafael kullanıcı adına atıfta bulunularak IAmWithStupidMashi (Aptal Mashi ile Beraberim) hashtagi Ekvadorda günün en yüksek trendleri arasına girerken, CIAden casus bir çocuk hükümetin istikrarını bozmaya çalışıyor, bu harika bir manşet olur, O çocuk okulda bir mevki istediğinde ne olacağını görelim gibi dalgacı tweetler atıldı.

KÖTÜ NİYETİ YOK, TİŞÖRTTE NE YAZDIĞINI BİLMİYOR

Fotoğrafın, Ekvadorun Facebook üzerindeki mizahi sayfasında paylaşılması üzerine de çocuğun annesi fotoğrafı koyanlarla iletişime geçerek kaldırılmasını istedi. Anne, çocuğunun herhangi kötü bir niyeti olmadığını, tişörtte ne yazdığını bilmediğini dile getirdi.

Öte yandan, Devlet Başkanı Rafael Correanın destekleyicileri de, Ekvadorlu liderin sosyal medyada dalga konusu olmasının ardından karşı atak yaptı. WeAreWithYouMashi (Seninleyiz Mashi) hashtagi ile tweetler atan destekleyiciler günün trendlerine girmeyi başardı.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024