Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2326 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Mart 2015 - 12:15

Çipras sokaklarda böyle dolaştı

Büyüt
Küçült
Çipras sokaklarda böyle

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, 25 Ocak seçimlerinden 1.5 ay sonra halkın nabzını yoklamak için Atinada uzun bir yürüyüşe çıktı. Çiprasın bir kafenin önünde oturan Yunan vatandaşla girdiği diyalog ise dikkat çekti.



ABde eleştiri oklarını üzerine çeken ve istifa edeceği iddiaları dolaşan Maliye Bakanı Yanis Varufakisi de yanına alan Çipras, Başbakanlık konutunun bulunduğu Atinadaki İrodu Attiku sokağından, Pangrati semtindeki balık restoranı Musique Cafeye yürüyerek gitti.



Trafik lambalarında duran, koşu yaparken yanından geçen bir Yunana yol veren Çipras, yolda halk ile sohbet etti.




Bir tavernanın önünden geçerken, sigara içmek için dışarı çıkan üç kadına gülerek, Çocuklar yahu bırakın şu sigarayı diyen Çipras, bir kafe önünde bacak bacak üstüne atıp kendisine selam veren bir Yunana da yaklaşıp hl hatır sordu. Kafenin önünde oturan Yunan vatandaş, duruşunu hiç değiştirmeden Çipras ile sohbet etti. Yunan Başbakanının da bundan rahatsız olmadığı görüldü.

Yorgo KIRBAKİ / HÜRRİYET










E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024