Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2068 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2015 - 16:43

BMden Kıbrıs açıklaması

Büyüt
Küçült
BMden Kıbrıs
Dünya Haberleri › BMden Kıbrıs açıklaması haberi

BM Kıbrıs Özel Temsilcisi Espen Barth Eide, Kıbrıs müzakere sürecinin birkaç hafta içinde başlayacağını duyurdu.

AA

BM Kıbrıs Özel Temsilcisi Espen Barth Eide, Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadisin Kıbrıs müzakerelerinde tekrar masaya dönmeye hazır olduğunu belirterek, birkaç hafta içerisinde müzakerelerin tekrar başlayacağını duyurdu.

Kıbrıs a liderlerle bir araya gelen özel temsilci Eide, ara bölgede bulunan İyi Niyet Misyonu Ofisi de gazetecilere açıklama yaptı.

Eide, Rum lider Anastasiadisin ekim ayında Barbaros Hayrettin Paşa sismik araştırma gemisinin Akdenize gitmesini bahane ederek müzakere masasından kalkmasının ardından tekrar masaya dönmeye hazır olduğunu söyledi.

KKTCde 19 Nisanda cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacağını hatırlatan Eide, Ay demiyorum, birkaç hafta içerisinde müzakereler başlayacak ve kaldığı yerden başlayacak dedi.

Eide, müzakerelerin çok yakında yeniden başlayacağına işaret ederek, Benden önce BM in Kıbrıs Özel Temsilcisi olarak 24 kişi görev yaptı. Öyle düşünüyorum ki ben son danışmanım. Bu iş çözülecek ifadesini kullandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024